top of page
Home: Welcome

2712 PERSONAL TRAINING GAAT VERDER ALS REP ROTTERDAM!

Wat onze leden zeggen

245360382_2404096889723989_4386199180516894654_n.jpg

Dimitri is een goede betrokken trainer met veel kennis, trainingen zijn afwisselend en intensief. Verder is Dimitri een gezellige trainer met gevoel voor humor maar blijft doel gericht.

Marco Graafland

Waar we goed in zijn

_VM14109 kopiëren.jpg.JPG

Personal Training

Tijdens personal training bij 2712 Personal Training draait het om jou. Wij geloven in persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Zit je niet lekker in je vel en wil je weer in vorm raken? Trainen voor een sportieve uitdaging of evenement? Afvallen? Extra begeleiding nodig om te herstellen van een blessure of operatie? Of heb je even een zetje in de juiste richting nodig? Personal Training kan je hierbij helpen. Samen met jou gaan wij aan de slag om resultaten te behalen.

DUO Training

Liever gezellig samen sporten? Dan is DUO personal training of small group training de beste keuze voor jou. Train samen met je partner, collega, vriend of vriendin en werk samen aan jullie doelstellingen.

 

Ondanks dat jullie samen in één uur trainen, werken we wel aan jullie individuele doelstellingen. Deze doelstellingen worden aan het begin van het traject bepaald. Ook wordt er een bijpassend trainingsschema en voedingsplan opgesteld. Tussentijds meten zorgt ervoor dat wij jouw persoonlijke resultaten kunnen garanderen.

_VM15225 kopiëren.jpg.JPG
_VM14793 kopiëren.jpg.JPG

Online Coaching

Online coaching is voor iedereen die wil genieten van de voordelen en expertise van een gekwalificeerde personal trainer zonder de kosten van een één op één sessie. Met online coaching werk je samen met Dimitri om je doelen zo efficiënt en leuk mogelijk te bereiken. Alle programma's zijn persoonlijk en specifiek afgestemd op jouw wensen en doelen.

Meer informatie

Vragen of een gratis proeftraining inplannen?

Vul dan onderstaand contactformulier in en één van onze coaches zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen! 

Waar bent u in geïnteresseerd?

Bedankt voor je aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Home: Contact
bottom of page