top of page

Bij 2712 Personal Training geloven we alleen in de hoogste normen van fysieke fitnesstraining. Sinds de oprichting in 2020, zijn onze coaches actief bezig met het verrijken van het leven van onze leden. We creëren een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die ervan houden om gezond, sterk en meer in contact met hun lichaam te zijn. Jou in vorm krijgen is ons doel. Meld je vandaag nog aan!

_VM13932 kopiëren.jpg.JPG

Over 2712 Personal Training

Ons Team

Maak kennis met onze coaches

_VM14486 kopiëren.jpg.jpg

Dimitri Ramman


Dimitri is afgestudeerd in bewegingstechnologie met specialisaties in biomechanica en inspanningsfysiologie. Hierdoor heeft hij een grote kennis van het menselijk lichaam en bewegingen, waardoor hij je helpt het optimale uit je training te halen. Met deze kennis wilt hij mensen fitter en beter bewust maken van gezonde keuzes en leefstijl. Met deze visie heeft hij in 2020, 2712 Personal Training opgericht.


Door deze brede kennis op het gebied van beweging, het menselijk lichaam, voeding en fitness zijn de trainingen van Dimitri gevarieerd, uitdagend en effectief. Ieder lichaam en persoonlijk doel is uniek en met een mix van krachttraining, cardiovasculaire conditionering, posturele correctie, rehab, prehab, yoga, meditatie, voedingstherapie en lifestyle coaching, helpt Dimitri je om jouw doel te behalen.

 

Dimitri helpt je graag om je er geweldig uit te laten zien, en ervoor te zorgen dat je, je fit en lekker voelt in je eigen lichaam. Naast het behalen van je doelstellingen zorgt hij ervoor dat je na je persoonlijke fitness traject over voldoende kennis beschikt om zelfstandig door te gaan.


Neem vrijblijvend contact op voor een proefles of meer informatie en begin aan een positieve, fitte levensstijl!

bottom of page